Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Copenhagen Watersport Festival

24 juni 2023 | 9:00 am - - 8:00 pm

129,00kr. – 279,00kr.

På CPH Watersportfestival kan du i løbet af en dag prøve rigtig mange forskellige slags vandsport i tidsslot på ca. en time for hver type.

Fritidskajakker har havkajakker, fritidskajakker, børnekajakker og Hobie pedalkajakker med. Andre virksomheder har SUP boards, Foil boards, vandcykler, vind-surfere osv. med. Det er en dag hvor stranden summer af aktivitet.

Vandsportforeningen skriver selv: Der vil være en masse vandsportsaktiviteter og Saunagus, som du kun kan få adgang til med dit billetarmbånd, og derefter andre aktiviteter gratis som Live Music, Beach Yoga, Workshops, Beach Clean-ups eller bare slappe af og nyde den lækre gade mad og drikkevarer.

Hvorfor? Det faktum, at det er dyrt at starte næsten alle former for vandsport, kan også være grunden til, at mange mennesker ikke har prøvet det.

Flere oplysninger: CPH Watersportfestival.dk

 

Detaljer

Dato:
24 juni 2023
Tidspunkt:
9:00 am - - 8:00 pm
Pris:
129,00kr. – 279,00kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Sted

Amager Strandpark
Jollevej 4
København S, Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
event
info@cphwatersportfestival.dk
279,00 kr.
Ubegrænset
børne billet
Børnebillet til CPH Watersportfestival
129,00 kr.
50 tilgængelig