Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Serie af begivenheder Serie af begivenheder: Kajaktur for skoleelever – forår 2024

Kajaktur for skoleelever

30 maj 2024 | 10:00 am - - 2:00 pm

Skole kajaktur

Kajaktur for skoleelever er en halvdagstur for elever fra 4. klasse til 10.klasse, samt for elever på gymnasiale og erhvertvsuddannelser.

Kajakturen er på 4 timer med spisepause undervejs.

Alle elever, der kan svømme kan deltage. Alle elever har svømmeveste på under kajakturen. Vi har sikkerhedsinstruks udarbejdet til deltagere og skoleledelse samt evt forældre. Vi er omhyggelige med preventiv sikkerhed og har aldrig haft brug for ekstern assistence på vores ture.Den ledende guide har mobil telefon med, hvis der opstår situationer, der kræver ekstern handling. Skoleledelsen informeres når alle elever er på land efter turen. Vi er naturligvis forsikrede.

Vi har forskellige kajakmodeller til forskellige aldersgrupper, så vi aftaler med lærerne hvilke(n) model, der passer bedst til klassen. De yngste klasser får typist tildelt sit-on-top kajakker, der er velegnede til nybegyndere og leg. De er brede og nemme at håndtere på vandet. Større elever kan få lukkede fritidskajakker og eleverne i 9. – 10- klasse samt på uddennelser for 16-19 årige kan få havkajakker.

Arrangementet starter med en omhyggelig sikkerhedsbriefing, så eleverne har hørt hvad de skal gøre for at få en god tur. Undervejs sørger vores guide(r) for sikkerheden. Vi har en instruktør pr 12 elever. Lærere kan indgå som instruktører for at reducere prisen.

Turen aftales med lærerne. Nogle ture er korte med meget tid til leg på vandet, fx. for elever på mellemtrinnet. Andre ture er mere som udflugter, hvor eleverne ror en længere strækning.

Vi kan afholde turene overalt på Sjælland. og dermed også på en lokation tæt på skolen. Hvis turen afholdes fra vores adresse i Roskilde, kunne programmet se således ud:

  • Briefing om turen, udstyret og sikkerhed samt udlevering af svømmeveste.
  • Afgang fra kajak camp’en, udlevering af kajakker, indstilling af fodstøtter og isætning i havnen.
  • Rotur langs Vikingsskibshavnen og østkysten til Vigen Strandpark.
  • Spisepause på Vigen Strandpark og information om Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes land ved en Friluftsvejleder.
  • Rotur tilbage til vandrehjemmet, forbi vikingeskibene og ind i havnen.
  • Aflevering af svømmeveste og debriefing

Antal elever: max 30 elever og 1 lærer pr 15 elever.

Pris: 100 kr pr elev + 800 kr pr instruktør, samt betaling for kørsel hvis arrangementet ikke afholdes i Roskilde. (minimum 1.600 kr i elevbetaling + 800 kr pr instruktør)

Kontakt os på info@fritidskajakker.dk  eller sms til 30717225 for få et konkret tilbud.

Arrangør

Fritidskajakker
Telefon
20684358
E-mail
info@fritidskajakker.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Vindeboder 3 4000 Roskilde
Vindeboder 3
4000 Roskilde, Danmark
+ Google Maps
Telefon
51623272