fritidskajakker

Oplevelser, sjov og motion på vandet – det er hvad vi sælger, både direkte og indirekte.

Fritidskajakker tilbyder kajakture, kajakkurser og events på vandet, hvor deltagerne kan sejle i kajak eller kano, padle på SUP boards eller cykle med en vandcykel.

Fritidskajakker sælger også kajakker, kanoer, SUP boards, vandcykler, pagajer, svømmveste, handsker, sko, bluser, bukser, splashtops, longjohns og andet kajak og SUP udstyr – både her på WEBshoppen og i vores fysiske sommer butik i Roskilde Havn, på Vindeboder 3.

Fritidskajakkers aktiviteter og produkter henvender sig til et bredt publikum af børn, teenagere og voksne, heriblandt også seniorer – der alle gerne vil have oplevelser, sjov og motion på vandet. 

Fritidskajakker er derfor ikke en mono brand virksomhed, der sælger eet mærke – vi gør det modsatte, sælger sammenlignelige produkter fra flere mærker for at give vores kunder valgmuligheder.

Fritidskajakker er en sæsonbutik. Vi har travlt hele sommerperioden og tilsvarende stille hele vintersæsonen. Den fysiske butik har åbent hver torsdag og fredag året rundt. Desuden åbner vi gerne på flere tidspunkter efter aftale (info@fritidskajakker.dk) .  WEB shoppen er naturligvis altid åben.

Om sommeren er vi mange i “butikken” – dvs butikken er ikke særlig synlig, det meste arbejde foregår bag facaden, på lageret, hvor vi henter og bringer kajakker, boards og kanoer til vores kunder, der enten lejer udstyr eller køber udstyr og med aktiviteter på vandet.

Fritidskajakker er et brand. Bag brandet er firmaet INF aps, der ejes af William og Rasmus Nielsen. De faktuelle oplysninger med CVR nummer osv står nederst på websiden.

Fritidskajakker blev oprettet i 2005.

Daglig ledelse: Søren Nielsen, sn@fritidskajakker.dk