fritidskajakker

Oplevelser, sjov og motion på vandet – det er hvad vi sælger, både direkte og indirekte.

Fritidskajakker tilbyder kajakture, kajakkurser og events på vandet, hvor deltagerne kan sejle i kajak eller kano, padle på SUP boards eller cykle med en vandcykel.

Vi sælger også kajakker, kanoer, SUP boards, pagajer, svømmveste, handsker, sko, bluser, bukser, splashtops, longjohns og andet kajak og SUP udstyr – både her på WEBshoppen og i vores fysiske butik i Herstedøster, Albertslund.

Vores søsterbrand, Fritidsjoller, sælger små sejljoller, fiskejoller, vandcykler, el-motorer og udstyr til disse produkter.

Fritidskajakkers aktiviteter og produkter henvender sig til et bredt publikum af børn, teenagere og voksne, heriblandt også seniorer – der alle gerne vil have oplevelser, sjov og motion på vandet. Vi har derfor aktiviteter og udstyr fra en række forskellige leverandører, der henvender til dette publikum. Så er der noget at vælge mellem.

Fritidskajakker er derfor ikke en mono brand virksomhed, der sælger eet mærke – vi gør det modsatte, sælger sammenlignelige produkter fra flere mærker for at give vores kunder valgmuligheder.

Fritidskajakker er en sæsonbutik. Vi har travlt hele sommerperioden og tilsvarende stille hele vintersæsonen. Den fysiske butik har åbent hver fredag og lørdag året rundt – flere dage om sommeren. Se under åbningstider. WEB shoppen er naturligvis altid åben.

Om sommeren er vi mange i “butikken” – dvs butikken er ikke særlig synlig, det meste arbejde foregår bag facaden, på¨lageret, hvor vi henter og bringer kajakker, boards og kanoer til vores kunder, der enten lejer udstyr eller køber udstyr og med aktiviteter på vandet.

Fritidskajakker er et brand. Bag brandet er firmaet INF aps, der ejes af William og Rasmus Nielsen. De faktuelle oplysninger med CVR nummer osv står nederst på websiden.

INF aps, Fritidskajakker og Fritidsjoller blev oprettet i 2005.

Daglig ledelse: Søren Nielsen, sn@fritidskajakker.dk