Handelsbetingelser & persondatapolitik

Generelle oplysninger

Fritidskajakker
c/o INF Aps
CVR DK28896859
Administration: Skolebakken 80.2.1, 2640 Hedehusene
info@fritidskajakker.dk
Telefon 20684358 / 30717225

 

 

Betaling
Betaling foregår med Mobilepay, Dankort, kreditkort og ved bankoverførsel efter fremsendt faktura – samt kontant i butikken eller ved et arrangement.

 

 

NB: Ved betaling med bankoverførsel eller kontanter er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.ved digitale betalinger.
Vi tager ikke kortgebyrer.
Ved betaling med dankort og kreditkort hæves beløbet først på dit kort, når varen afsendes. 

Levering
Vi sender bestillinger med GLS hvis det er pakker under 5 kg, med kurer hvis det er større pakker – eller størrelser som GLS ikke håndterer, fx. pagajer. Vi leverer gerne selv kajakker, SUP boards og kanoer for at undgå transportskader.

 

 

Fragtpriser:
Alle bestillinger over 900 kr sendes fragtfrit med GLS – undtagen pagajer, kajakker, SUP boards, vandcykler og kanoer.

 

 

Bestillinger under 900 kr tillægges 70 kr i fragt, den gennemsnitlige omkostning for fragt med GLS hvis de sendes.

Afhentning er gratis.

 

 

Fragt for pagajer: 120 kr inkl moms

 

 

Fragt for kajakker, SUP hardboards, kanoer og vandcykler:
– Op til 30 kg: 840 kr øst for Storebælt, 1.050 kr vest for Storebælt, begge inkl. moms
– 30 – 60 kg: 1.300 øst for Storebælt, 1.700 kr vest for storebælt, begge inkl. moms

Leveringstid for pakker under 5 kg: 1 – 4 hverdage.

Leveringstid for øvrige varer: 1 – 2 uger. (Leveringstiden oplyses ved ordrebekræftelse)

 

 

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail (info@fritidskajakker.dk), via telefon (43435800) eller sms  (20684358) eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen eller kontakt funktionen under Information. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

 

Du kan aftale en længere fortrydelsesperiode med os hvis du har behov dette.

 

 

Du kan fortryde tilmelding til et kursus eller en kajaktur frem til tidspunktet for kursets start eller kajakturens begyndelse. Meddelelse skal gives ved mail (info@fritidskajakker.dk), via telefon (43435800) eller sms (20684358). Ved senere meddelelse refunderes betaling for tilmelding ikke.

 

 

Du kan desuden benytte vores udlejningsordning hvis du er usikker mht valg af kajak, SUP board, kano eller vandcykel. Hvis du lejer og efterfølgende køber en kajak, SUP board, kano eller vandcykel inden 31. december samme år, så refunderer vi lejen ved dit køb. Du kan læse om dette under udlejning.

 

 

Du bestiller udlejning via mail eller i den fysiske butik på Herstedøstergade og betaler ved fakturering.

 

 

Fortrydelse af del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os i een ordre, kan du naturligvis fortryde of returnere en eller flere varer fra ordren.

 

 

Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

 

Vi vil gerne have varen returneret i originalemballage hvis det er muligt, hvor det ikke er muligt beder vi om at varen pakkes godt ind inden returnering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for kajakker, SUP boards, kanoer, vandcykler og pagajer.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 60 kr for pakker under 5 kg, 200 kr for pagajer og 800 kr for kajakker, SUP boards, kanoer og vandcykler.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Der er ingen af vores varer der er undtaget fortrydelsesretten.

 

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Hvis dette sker vil du altid blive kontaktet, så vi kan opnå enighed om det.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet og i visse tilfælde kan det betyde at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtagen fragtomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Fritidskajakker, Herstedøstergade 24, 2620 Albertslund
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Fritidskajakker, Skolegade 80.2.1, 2640 Hedehusene
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, fx. til GLS og andre fragtfirmaer, NETS fordi de behandler betalinger på betalingskort og MobilePay og hvis du er medlem af loyalitetsprogrammer, til de loyalitets/rabatprogrammer dit betalingskort er registreret hos, fx. Forbrugsforeningen.
Personoplysningerne registreres hos INF ApS og opbevares i fem år (regnskabskrav fra SKAT), hvorefter oplysningerne slettes.

 

 

Vi samarbejder herudover undertiden med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data, fx. Kajakmanden.dk, Lifeplan Kajak&Friluftsliv, Copenhagen Watersport m.fl..

 

 

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

 

Den dataansvarlige på Fritidskajakker er INF ApS.

 

 

Dine oplysninger videregives ikke og sælges ikke til tredjemand.som fx. Trustpilot eller Facebook

Som registreret hos INF aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

 

 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

 

 

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@fritidskajakker.dk.

 

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Søren Nielsen, sn@fritidskajakker.dk  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

 

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 22. november 2023