Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kajaktur Santa Paddle by Night

november 25, 2023 | 3:30 pm - - 6:00 pm

200,00kr. – 379,00kr.
Juletur i Christianshavns og Frederiksholms kanal
Deltag i Santa Paddle by Night i Københavns kanaler
– og bidrag til at lyse natten op med julestemning – iført julekostume, med lys på kajakken og med julemusik med på ruten.

Deltag i Santa Paddle by Night i København, nyd juleudsmykningen og bidrag til at lyse natten op med julestemning – iført julekostume, med lys på kajakken og med julemusik med på ruten.

Santa Paddle by Night er for kajakker og SUP boards. Turen starter fra Refshalevej 20 og går gennem Christianshavns kanal og Frederiksholms kanal til Operahuset og tilbage til Refshalevej 20.

Man kan starte både fra strand og fra flydebro og der er gratis parkering ved Refshalevej 20 (Øresundsmiljøskolen).

Alle kajakker og SUP boards kan benyttes. Du kan deltage i egen kajak eller SUP board eller leje kajak eller SUP board. Hvis du vil leje kajak, så anbefaler vi en fritidskajak, fordi de er nemme og stabile i kanalerne og velegnede til sådan en afslappende aftentur.

Alle skal være klædt ud og have lys på kajakken og SUP boardet – alt fra lyskæder til juletræer eller mere fantasifulde effekter er velkomne. Der vil blive taget billeder af alle deltagere, så du får minder med hjem

Denne Santa Paddle by Night arrangers af Watersport Østerbro og Fritidskajakker og er en mindre event end det store Santa Lucia optog d. 13. december.

Program:

  • Kl 15:30 – Klargøring af udstyr med lys m.m.
  • Kl 16:00 – På vandet
  • Kl 18:00 – Hygge på land omkring bålet med julemusik i baggrunden. Der bliver serveret æbleskiver, samt varme drikke aka gløgg, Gin Toddy, te/kakao og hjemmebagte julesmåkager.

Du skal selv sørge for udstyr inkl svømmevest samt lys på SUP boardet / kajakken og julekostume (kan lejes for 89 kr – send en mail hvis du ønsker det).

Turen arrangeres af Watersportforeningen

Sted

Øresundsmiljøskolen
Refshalevej 20
København, 1432 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige