Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Senior kajakkursus i Pedalkajak

16 maj 2024 | 9:00 am - - 1:00 pm

450,00kr.
Pedal kajak i Roskilde

Senior pedalkajak kursus

Kajakkursus i Hobie pedalkajak for deltagere der ikke vil / kan komme ned i en fritids- eller havkajak.

Kurset er tilrettelagt som 2 kajakture, hvor deltagerne lærer at styre pedalkajakken med roret, at komme ud på kajakken fra en bro og fra en strand samt om sikkerhed ved sejlads på en pedalkajak.

Efter de 2 ture kan deltagerne deltage på kortere kajakture som fx seniorkajakturene og og kan selv leje kajakkerne til egne ture.

På den første kursustur gennemgår vi kort hvordan pedalerne fungerer og indstilles til den rigtige benlængde, hvordan støttehåndtag bruges og hvordan stolen sidder fast – samt styring at kajakken med roret – og så sejler vi en tur hvor deltagerne øver hvorledes de manøvrerer, starter og stopper kajakken – sa,t hvordan man kommer tilbage på kajakbroen.

Pedalkajakker drives af et sæt pedaler med svømmefødder under kajakken. Roeren sidder i en fletstol oven på kajakken. Denne kajaktype er god til personer, der ikke har kræfter i armene eller problemer med skuldre, arme eller håndled, samt til personer der ikke kan/vil komme ned i en traditionel kajak og op af den igen. De er y derst stabile og kan kun vanskeligt kæntre.

Kurset varer 2 x 4 timer

Pris: 900 kr for 2 kursusture.

Detaljer

Dato:
16 maj 2024
Tidspunkt:
9:00 am - - 1:00 pm
Pris:
450,00kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Arrangør

Fritidskajakker
Telefon
20684358
E-mail
info@fritidskajakker.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Vindeboder 3 4000 Roskilde
Vindeboder 3
4000 Roskilde, Danmark
+ Google Maps
Telefon
51623272

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige