Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Senior kajakkursus Introduktion

Senior kajakkursus intro 1 Kom ud på vandet

8 maj 2024 | 9:00 am - - 1:00 pm

400,00kr.
Kajakkursus for seniorer

En blid introduktion til  ture på vandet

Kurset er tilrettelagt som 4 kajakture for begyndere. På turene kan deltagerne gradvist prøve både slankere fritidskajakker og brede havkajakker. Samtidig opbygger vi færdigheder i at håndtere kajakken  – alt sammen mens vi nyder at være på vandet.

Dette er første kursustur: Kom ud på vandet.

På den første kursustur ror vi en kort tur i en stabil kajak. Deltagerne vænner sig til at være på vandet, lærer at bruge pagajen og lærer basal sikkerhed.

De næste kursusture er:

  • Ro en længere tur en stabil kajak. Deltagerne lærer ro-teknik så kræfterne rækker til turen og slapper af i kajakken. Øver sig i at komme ned i kajakken og op igen.
  • Prøv en hurtigere fritidskajak. Øv balance og brug pagajen til balance. Nyd at ro hurtigere og at kræfterne rækker til en længere tur. Øve at kom ned i og op ad kajakken.
  • Prøv en havkajak eller fortsæt i en hurtig fritidskajak. Fortsat balance øvelse og roteknik, så kræfterne rækker til længere ture. Briefing om sikkerhed.

Baggrund:

Seniorkajakkurset er for nybegyndere. Eneste forudsætning er at man skal kunne svømme.

Deltagerne starter i fritidskajakker, der kun vanskeligt kan kæntre så deltagerne kan koncentrere sig om at håndtere kajakken.

Kurset foregår fra Vindeboder 3, Roskilde Havn. Her er omklædningsfaciliteter og offentlige toiletter.

Pris 1.600 kr for 4 kursusture

Modul 1 Introduktion til at ro kajak gennem 4 kajakture (maj-juni og august-sep): 

  1. Kom ud på vandet. Ro en kort tur i en stabil kajak. Deltagerne vænner sig til at være på vandet, lærer at bruge pagajen og lærer basal sikkerhed.
  2. Ro en længere tur en stabil kajak. Deltagerne lærer ro-teknik så kræfterne rækker til turen og slapper af i kajakken. Øver sig i at komme ned i kajakken og op igen.
  3. Prøv en hurtigere fritidskajak. Øv balance og brug pagajen til balance. Nyd at ro hurtigere og at kræfterne rækker til en længere tur. Øve at kom ned i og op ad kajakken.
  4. Prøv en havkajak eller fortsæt i en hurtig fritidskajak. Fortsat balance øvelse og roteknik, så kræfterne rækker til længere ture. Briefing om sikkerhed.

Efter denne introduktion kan deltagerne ro med på alle vores kajakture.

Detaljer

Dato:
8 maj 2024
Tidspunkt:
9:00 am - - 1:00 pm
Series:
Pris:
400,00kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,

Arrangør

Fritidskajakker
Telefon
20684358
E-mail
info@fritidskajakker.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Vindeboder 3 4000 Roskilde
Vindeboder 3
4000 Roskilde, Danmark
+ Google Maps
Telefon
51623272

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige