Nigel Foster Explorer II PFD kajakvest

2.595,00 kr.

Nigel Foster Explorer II PFD kajakvest er designet af Nigel Foster til komfort, alsidighed og ydeevne selv under de vanskeligste betingelser.Alle materialer er nøje udvalgt til den højeste kvalitet. Den robuste Cordura-skal giver ekstrem holdbarhed og styrke.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , , , ,

Nigel Foster Explorer II PFD kajakvest er designet af Nigel Foster til komfort, alsidighed og ydeevne selv under de vanskeligste betingelser. Efter vores mening en af de bedste svømmeveste til havkajak på markedet til ekspeditions- og instruktørbrug.

Alle materialer er nøje udvalgt til den højeste kvalitet. Den robuste Cordura-skal giver ekstrem holdbarhed og styrke.

Nigel Foster Explorer II PFD kajakvest er udstyret med to lommer med stærk velcro og robuste spænder, mens den tredje lomme har lynlås langs siden for nem adgang til mindre genstande. D-ringe er monteret i alle lommer til sikring af kompas, kameraer og mobiltelefoner. Den venstre lomme er stor nok til at indeholde en træklinje. Løkker og lommer er designet til at passe til et trækbælte. Reflekterende rør er monteret foran og bagpå for at øge synligheden på vandet. Bagsiden er udstyret med løkker til sikring af en vandpose, og det nederste bælte og skuldre er foret med neopren for ultimativ komfort.

Se andre svømmeveste HER

Se producentens website HER

 Produktspecifikation

Lynlås: Forside
Lommer: 3 brystlommer
Venstre lomme: Med velcro
Højre lomme: Med velcro og klips
Sidelomme: Med lynlås
Bindepunkter: alle lommer
Front gear tab: 1 til venstre
Rear gear tab:  1 bagpå vesten
Refleksrør: yes
Tilpasningspunkter: 6 stk
Klargjort til trækline: ja
Klargjort til drikkevand: ja
Garanti: 2 år
CE certified, læs her Ja

Yderligere information

Størrelse

small, large, X-large

Farve

rød, mango