Point65 XO14 GS HDPE Havkajak – Brugt

6.000,00 kr.

Point65 XO14 GS HDPE havkajak – Brugt, er fremstillet af enkeltlags HDPE, hvilket gør det stivere og lettere sammenlignet med andre højtydende touringkajakker

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , , ,

Point65 XO14 GS HDPE havkajak - Brugt

Vi har af og til nogle Point65 XO14 GS HDPE Havkajak - Brugt til salg, oftest i farven rød, som har været demomodel eller anvendt til udlejning i én sæson. Vær opmærksom på, at kajakken er uden skeg og ror, men et rorsæt kan tilkøbes her i webshoppen. Du kan se beskrivelsen af kajakken her:

Point65 XO14 GS HDPE havkajak er fremstillet af enkeltlags HDPE, hvilket gør det stivere og lettere sammenlignet med andre højtydende touringkajakker. XO14 er 14 fod eller 428 cm.

XO14 er designet til begyndere og roere på mellemniveau, der søger en overkommelig pris på kvalitets touring havkajakker, og det er førstevalg til udlejning, skoler og sommerhuse. Den er et oplagt valg til dagture og forlængede weekendture.

XO14 er udstyret med fodstøtter og et komfortabelt ryglæn og dæksluger for og agter samt en dagsluge inden for rækkevidde foran roeren.

Kajakken er som udgangspunkt udstyrret med ror og rorpedaler.

Cockpittet, designet til nem ind- og udstigning, er stort og passer til alle typer roere. Det ergonomisk designede sæde giver god benstøtte og en behagelig rostilling.

En fantastisk rekreativ kajak til dagsudflugter, til foto- og fisketure.

Specifikationer

Længde: 428 cm

Bredde: 69 cm

Vægt: 23 kg

Kapacitet: 145 kg

Kockpit: 83x46 cm

Forluge: 44x24 cm

Agterluge: 44x26cm

Dagsluge: 15x15cm

Materiale: High density polyethen

Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 23 kg
Størrelse N/A
Farve

rød, gul, orange, lime, blå