Railblaza spooling station

260,00 kr.

med Starport adaptor

På lager

Varenummer (SKU): 1728 Kategorier: ,

Railblaza spooling station er et nemt værktøj til at genspole dit fiskehjul både hjemme i garagen, ud i kajakken eller på en båd.
Spolestationen har fuldt justerbar bredde og højde for at passe til en bred vifte af spoler. Den integrerede bremse tilføjer kraft til spolen for at mindske risikoen for større knuder i linjen. Den drejelige base gør, at Spooling Station kan bevæge sig frit og følge bevægelsen ved spidsen af stangen.
Spoling station leveres med Starport adapter, så den kan sættes i ethvert starport mount og et fixed beslag, beregnet til stationær placering, så den kan skrues i et bord, en hylde, en væg eller bådside.
Den kan også fåes med trackmount adaptor, se varenummer 09-4160-11
Det højdejusterbare skaft betyder, at det er kompatibelt med fiskelinespoler op til 50 mm (2") tykke og en maksimal diameter på 115 mm (4,5"). Integreret bremse til justerbar spolespænding. Justerbar orientering gør det muligt for spolestationen at dreje og pege på din stangspids. Fastholdelsesklips til spoleline for at stoppe spolens optrævling, når den ikke er i brug. Fold fastgøringspunktet tilbage for at holde spolestationen lukket. Ideel til at folde sammen i et skab eller skab. Skift nemt mellem båd, kajak, værksted hvis du vælger udgaven med Starport adaptor.
Hvad du får: 1 x Spolestation, 1 x StarPort-adapter, 2 x rustfrit stål selvskærende skruer Produktnummer: 09-4159-11 (Denne model er i sort plast.)