Surge tørbukser med fødder

1.600,00 kr.

letvægts tørdragtsbuks med indsyede sokker

Varenummer (SKU): 1835 Kategorier: , ,

Surge er en vandtæt og åndbar letvægts tørdragtsbuks med indsyede sokker, høj talje og indvendig tunnel omkring maven.

Surge er perfekt hvis du skal gå ud i vandet, når du skal op i kajakken eller som del af en to-delt tørdragt sammen med en semi-dry rojakke eller en tørdragts jakke.

Surge er syet i vandtæt og åndbar letvægtsnylon med forstærkning på knæ og sæde. Bukserne er tynde bortset fra de forstærkede områder, så de er bekvemme at have på. Der er god plads til sokker inde i de vandtætte fødder og bukserne er rummelig med god plads til varme bukser under tørdragtsbukserne.

Bukserne lukker tæt omkring anklerne og livet med velcrolukning begge steder. Indvendig bag linningen er der syet en tunnel af tynd nylon med snorre lukke lige over maven. Denne tunnel sikrer langt overlap med enhver jakke, uanset om det er en tørdragtsjakke, en semi-dry jakke eller en rojakke, så hvis uheldet er ude, så vil den to-delte beklædning være rimelig vandtæt.

Materiale: LevelSix eXhaust 2.5 og 3.0 vandtæt og åndbar nylon, Latexfri, 0,5 mm neopren linning med velcro lukning. Justerbar manchet ankellukning over tørsokkerne så buksebenene sidder godt fast.

Udvendig lynlåslomme på hoften. Skjult nøglelomme.

Mere info: https://levelsix.eu/products/surge?variant=32876610846857

 

Yderligere information

Tøj størrelse

L, M, S, XL, XS, XXL