ORU Kayak – Bay ST Turkajak

11.995,00 kr.

ORU Kayak – Bay ST Turkajak. En fantastisk sjov havkajak designet til dagsture for den kræsne roer, der samtidig vil have alle de åbenlyse fordele der er ved en foldbar origami-kajak.

ORU Kayak - Bay ST Turkajak

ORU Kayak – Bay ST Turkajak, Origami kajak designet og fremstillet i Californien, er en fantastisk sjov havkajak designet til dagsture for den kræsne roer, der samtidig vil have alle de åbenlyse fordele der ved en foldbar origami-kajak. ORU kajakker er fremstillet af et utroligt stærkt polypropylen plastik-materiale, som kan tåle 20.000+ foldninger og samtidig hårde slag med hammer uden at gå i stykker. Modellen Bay ST er for den roer, som ønsker at komme hurtigt på vandet enten på dagsture eller fx på fisketur. Kajakken er yderst stabil, manøvredygtig og retningsstabil og kan pakkes med alle de fornødenheder en dagstur kræver. Kajakken vejer 12,7 kg, har en længde på 366 cm, bredde på 63 cm og kan laste 136 kg. Samtidig kan kajakken foldes sammen til kuffertstørrelse og me

Meddbringes overalt, fx i bilen, i toget eller i flyet! Se her på siden de fantastiske videoer om foldning, manøvrerbarhed og holdbarhed.

Specifikationer

Længde: 366cm

Bredde: 63cm

Sammenfoldet: 84x30x73cm

Vægt: 12,7kg

Volumen: 90L

Kapacitet: 136kg

Yderligere information

Vægt 14 kg