Point65 Buccaneer GT 3L PE havkajak

8.995,00 kr.

Point65 Buccaneer GT 3L PE havkajak er en meget populær havkajak for begyndere og let øvede. Meget stabil og skyder stadig en god fart i vandet.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Point65 Buccaneer GT 3L PE havkajak

Point65 Buccaneer GT 3L PE havkajak er en meget populær havkajak for begyndere og let øvede fremstillet i 3-lags polyethylene. Meget stabil og skyder stadig en god fart i vandet. Buccaneer GT skiller sig ud med sit stilrene og funktionelle design. Med sine 450 cm er Buccaneer en udpræget dagturskajak, men kan også sagtens pakkes til flere dag. Kajakken er kendetegnet ved at være stabil og samtidig have en høj ydeevne ud over det sædvanlige.

Buccaneer GT er særdeles velegnet som udlejningskajak, til skole-, forening- og undervisningsbrug samt til sommer- og fritidshus.

Kajakken byder på god komfort, som er afgørende for at behagelig oplevelse og giver lysten til at tilbringe mange timer på vandet. Cockpittet er udstyret med bløde knæstøtter, som giver god kontakt til kajakken og hjælper dig når du skal kante kajakken, øve kajakrul og lignenede. Sædet har en ergonomisk uformning og ryglænet er blødt og behageligt at støtte sig op af. Ryglænet kan justeres i placeringen og tilpasses efter behov. Cockpit åbningen er i fornuftig størrelse, så man ikke har oplevelsen af at blive "låst fast" i kajakken og gør desuden ind- og udstigning af kajakken relativ let.

Buccaneer er udstyret med ror som hjælper til god kontrol og styring af kajakken. Fodstøtterne til rorsystemet er med vippebeslag så du ikke ubevidst kommer til at presse roret til siden når du presser imod pedalerne.

Specifikationer

Længde: 450 cm

Bredde: 63 cm

Vægt: 26 kg

Kapacitet: 155 kg

Kockpit: 83x46 cm

Forluge: 24x24 cm

Agterluge: 44x26cm

Materiale: Polyethen

Garanti: 2 år

Yderligere information

Vægt 27 kg
Størrelse 488 × 62 × 35 cm
Farve

rød, gul, orange, lime, blå