Gram Drybags – pose med indsigt

115,00 kr.195,00 kr.

Gram Drybags – pose med indsigt – er fremstillet i en drønstærk coated nylon, som er meget fleksibel, og som glider nemt gennem dagslugen, og er nem at skubbe rundt inde i kajakken, fordi nylon glider let mod andre overflader. Den har et vindue, så man kan se hvad der er i posen.

Fås i størrelserne 5, 8, 12, 24 og 34 Liter.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

Gram Drybags - pose med indsigt

Vandtætte poser med rullelukning i størrelserne: 5, 8, 12, 24 og 34 Liter.

Poserne har et vindue, så det er let at se hvad der er i posen. 12 og 24 liters versionen er forsynet med en ventil, som gør komprimering til en leg.

Materialet er nylon 260D. Nylon 260D er utroligt stærkt. Den glatte overflade betyder, at posen er nem at få gennem lugen, og ligeledes nem at skubbe på plads inde i kajakken.

Poserne har en diameter på 15, 16 og 20 cm ( 6″,6,3″ og 7,8″) og passer således ned i de runde standardluger på de fleste kendte kajakker.

5 liter posen er nok den mest solgte pose. Årsagen er, at alle bruger den til de ting de ofte skal have fat i, i dagslugen eller i cockpittet.

Gram Drybags - pose med indsigt - er fremstillet i en drønstærk coated nylon, som er meget fleksibel, og som glider nemt gennem dagslugen. Også nem at skubbe rundt inde i kajakken, fordi nylon glider let mod andre overflader.

Den har et vindue, så man kan se hvad der er i posen, og man er derfor fri for at rode rundt i posen for at finde sine ting. Det er i det hele taget for at finde ud af om det er den rigtige pose man har fat i.

Posen er lavet i en meget høj kvalitet med en flot finish.

Se andre produkter HER

Se producentens website HER

 

Gram Kajak drybag coated nylon Gram Kajak drybag coated nylon

Gram Drybags Luftventil

Yderligere information

Størrelse Liter

5 Liter, 8 Liter, 12 Liter, 24 Liter, 34 Liter